Tarieven

Bij mediation is het belangrijk om een goede ‘klik’ te hebben met elkaar. Daarom maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten.

Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek beslissen jullie of je verder gaat met Peppermediator. Aan de hand van de zaken die we besproken hebben in het kennismakingsgesprek maak ik een offerte met daarin een inschatting van het aantal benodigde sessies en de kosten.  Het is mogelijk om te kiezen voor één bedrag voor het hele traject, ongeacht het aantal sessies, of voor een tarief per uur.

Behalve het lagere uurtarief  van Peppermediator.nl  is het een flinke besparing om samen één mediator te hebben in plaats van ieder een eigen advocaat.

Mediationsessies vinden plaats in de eigen praktijkruimte in Apeldoorn. Is het de bedoeling dat de mediationsessies op een andere locatie plaatshebben, worden er reiskosten in rekening gebracht.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op.

Tot 24 uur van te voren is het mogelijk een afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Tarieven

Prima kwaliteit voor dito tarieven.

Lees verder