Petra Lap

is mijn naam, geboren in 1966. Sinds 1994 jaar ben ik leidinggevende. Eerst bij een uitgeverij, vanaf 1997 als teamleider jaar bij een grote bank. Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaring op gedaan met diverse conflictsituaties. Hierdoor merkte ik dat ik met veel plezier de ‘strijdende partijen’ ondersteunde bij het oplossen van het conflict.

Om als volwaardig mediator aan de slag te kunnen gaan heb ik de Basis Opleiding Mediation gevolgd bij Therra Opleidingen. Inmiddels heb ik het Theorie Examen Mediation met succes afgerond en heb ik, om te kunnen toetreden tot het MfN als registermediator de volgende stap gezet.

Als jong volwassene heb ik van heel dichtbij meegemaakt dat het huwelijk van mijn ouders stukliep. In die periode ben ik me ervan bewust geworden dat scheiden op een andere manier moet dan ‘elkaar te lijf gaan met dure advocaten’. Dat is de reden dat ik me specialiseer in Familiemediation.

Over mezelf kan ik zeggen dat ik direct en nuchter ben. Gericht op de oplossing. Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig. Trajecten duren niet onnodig lang en verlopen wat mij betreft vlot en overzichtelijk.

Mijn cliënten begeleid ik graag  naar een oplossing van het conflict.

Want: WAAROM WACHTEN TOT HET ECHT TE LAAT IS?