Zakelijke mediation

Alle aspecten die je als ondernemer of bedrijf tegenkomt, kunnen leiden tot een conflict. Om een dergelijk conflict op te lossen, schakel je een mediator die thuis is in de zakelijke markt. Deze  kent de problematiek en kan je gericht helpen om  het conflict te beslechten, met behoud van relatie. Bovendien op een kostenefficiënte en doelgerichte manier.

Peppermediator.nl: een mediator met kennis van zaken, ervaring in het bedrijfsleven en affiniteit met ondernemen. Ik kan je helpen snel en efficiënt een voor alle partijen bevredigende oplossing te vinden. Zodat je weer ruimte krijgt om te ondernemen.

Een conflict met je werkgever of collega kan veel stress met zich meebrengen. Je gaat met tegenzin naar je werk, je presteert niet op je best en ook in de privésituatie  is duidelijke merkbaar dat er iets met je aan de hand is.
Conflicten op het werk leiden tot een verstoorde arbeidsrelatie. Vaak wordt er voor gekozen het dienstverband te beëindigen. Een juridisch getouwtrek  is het gevolg. Na heftig duw- en trekwerk bepaalt een rechter hoeveel geld betaald moet worden en zijn beide partijen ontevreden: de werknemer verliest zijn baan, de werkgever een werknemer.
Een mediator kan in een vroeg stadium de arbeidsrelatie herstellen. Verbetering van de communicatie is in veel gevallen een goede eerste stap om veel oud zeer op te lossen.

Arbeidsmediation

Professioneel met elkaar omgaan

Lees verder